Despre diagnosticarea cu unde radio

Procesele patologice produse de cauze diferite sunt interpretate ca oscilatii electromagnetice dizarmonice care determina blocaje, initial energetice, care interfera cu functionarea normala a organismului.
Sistemul 8D-NLS elimina aceste blocaje prin utilizarea de oscilatii electromagnetice, cu semn opus aplicand conditia ca suma algebrica a undelor disarmonice si a oscilatiilor electromagnetice inversate sa fie egala cu zero.

Meta-terapia sau terapia de biorezonanta clasica utilizata, permite compensarea functionala, in trepte, a dezechilibrelor functionale. De notat ca efectul terapiei de rezonanta magnetica apare treptat si se amplifica in 2-6 ore dupa aplicarea stimularii.
Aplicarea mai multor sedinte (4-8) poate potenta efectul global, benefic al reechilibrarii, care este cu atat mai intens cu cat boala este in fazele initiale.
Nu exista efecte secundare sau adverse ale investigatiei si ale terapiei de bio-rezonanta.

Numeroase studii în domeniul energiei-informaticii au dus la crearea de echipamente noi, capabile să elimine bariera dintre conștient și subconștient. Acest proces (cercetare controlată) este capabil să ofere o cantitate enormă de noi informații despre lumea înconjurătoare.
O sferă specială de interes – medicina. Acestea sunt noi oportunități pentru diagnosticare, diferite de ultrasunetele convenționale și tomografia computerizată. Un lucru indispensabil, un instrument pentru examinări profilactice în masă ale populației.
Lucrări teoretice și experimentale, care au făcut posibilă dezvoltarea produselor NLS au fost inițiate la sfârșitul secolului I de geniul electronicii Nikola Tesla.
Acestea a fost apoi continuate de George Lakhovsky, un om de stiinta care a studiat efectele undelor radio pe animale si plante iar cercetătorul american R. Rife a investigat efectele radio si electro-frecvențele asupra organismului uman.

Shopping Cart
Scroll to Top